SIPOR

Basisschool Ibn-i-Sina maakt deel uit van scholenkoepel SIPOR (Stichting Islamitisch Primair Onderwijs Rijnmond).

Stichting SIPOR werd in 2002 opgericht vanuit een sterke overtuiging in de kracht van onderwijs. De missie van de scholenkoepel draait in de kern om het realiseren van kwalitatief islamitisch basisonderwijs in Rotterdam en omgeving. Hiermee dragen we niet alleen bij aan de ontwikkeling van onze leerlingen, maar ook aan een betere samenleving.
 
Met in totaal zeven scholen (Al-Ghazali, Ibn-i-Sina, Ikra, Noen, Risala, Isra en Hiraa) bereiken we jaarlijks zo’n 2600 leerlingen op onze scholen. Op deze scholen zijn bijna 300 toegewijde onderwijsprofessionals werkzaam. Met het College van Bestuur en het Bovenschools Management Team van SIPOR streven we naar groei en bloei in kwantiteit én kwaliteit. 

Alle kinderen zijn welkom op de SIPOR-scholen, waar wij hen voorbereiden op een mooi toekomstperspectief en hen stimuleren om actief deel te nemen aan de maatschappij. Onze scholen creëren een omgeving waarin respect, betrokkenheid bij het milieu en het omarmen van diversiteit centraal staan. Samen bouwen we aan een toekomst vol kansen, inclusiviteit en mogelijkheden.
Zie ook:
Cookie instellingen