Ouderactiviteiten

Wat kunt u als ouder doen om uw betrokkenheid te vergroten?
  • Communicatie met de leerkracht: We staan altijd open voor uw vragen, zorgen of suggesties. En deze delen wij vanaf onze kant ook graag met u. Samen zorgen we voor een fijne leeromgeving.
  • Deel uw expertise: Ouders brengen verschillende ervaringen en vaardigheden met zich mee. Of het nu gaat om uw beroep of uw hobby, uw bijdrage kan waardevol zijn voor schoolprojecten en activiteiten.
  • Actieve deelname: Doe mee aan themabijeenkomsten, ouderavonden en (organisatie van) schoolactiviteiten, waaronder ook leesbevordering voor leerlingen. Uw betrokkenheid wordt erg gewaardeerd.
Ouderconsulent
Op onze school worden verschillende ouderactiviteiten georganiseerd. Deze activiteiten worden georganiseerd door mevr. Najima Moussaoui, onze ouderconsulent.

Social Schools
als communicatiemiddel

Ouders worden geïnformeerd via de digitale communicatiedienst ‘Social Schools’.

U kunt zelf afspraken inplannen die gekoppeld zijn aan uw digitale agenda. Als ouder kunt u een activeringscode voor Social Schools bij onze administratie aanvragen. Met de activeringscode kunt u uw account activeren. Ouders zijn zelf verantwoordelijk voor het aanvragen van de code en het activeren van het account.

 

Zie ook:
Cookie instellingen